Review Lenovo Legion Y520

Review Lenovo Legion Y520

Laptop subțire, ușor și portabil, perfect pentru cele mai noi jocuri. Realizat cu procesor Intel Core i-7 şi videocartelă discretă  NVIDIA GeForce GTX 1050 4Gb,cu o calitate superioara a sunetului. O tastieră roşie cu iluminare permite sa jucaţi ziua sau noaptea , sistema de recire menţine laptopul permanent la o temperatura stabilă ceea ce permite un lucru indelungat şi stabil. 

Grafică de ultimă generaţie

Y520 vine cu până la NVIDIA GTX 1060, care vă permit să jucați jocuri fără probleme și cu rata maxima a cadrelor.
Deci,  acest laptop de jocuri oferă toate performanțele de care aveți nevoie.

Super viteză și stocare

Modelul Y520 este disponibil cu o capacitate de stocare de până la512GB de SSD, solutie ideala pentru reducerea timpului de încărcare a jocului sau  2TB de stocare pe hard disk- perfect pentru stocarea întregii  tale colecții de jocuri. Puteți face ambele și opta pentru  o stocarea hibrid, obținând în mod eficient si viteză şi cantitate.

Harman Audio cu Dolby Premium

Cu sau fără căști de jocuri, Legion Y520  cu difuzoare Harman 2x de 2W cu Dolby Audio Premium. Dolby Audio Premium este personalizat pentru a furniza audio de înaltă calitate pentru tot conținutul, pentru un gameplay cu adevărat extraordinar. 

Setari dupa gust si streaming cu  Lenovo Nerve Sense

Personalizați cu ușurință setările, cum ar fi sunetul, tastele active, răcirea și prioritatea rețelei - astfel încât să vă puteți concentra asupra jocului. Apoi, odată ce vă aflați în zonă, înregistrați momentele importante pentru reluare sau încărcare pe site-uri de streaming.Cu Lenovo Nerve Sense asta devine  incredibil de comosi usor.

Modelul Y520 are o tastatură roșie, perfectă pentru  jocuri de noapte târzie. Această tastatiera cu lumină de fundal are taste cu distanțe de deplasare de 1,7 mm, oferind precise și receptie - perfecte pentru chat+uri și jocuri.

Design portabil

Pornind de la o grosime de 25.8mm și doar 2.5kg în greutate,cu o carcasa rezistenta la murdărie, acest laptop  merge oriunde v-ați afla. Deci, aruncați Y520 în geantă și bucurați-vă de jocuri mobile si puternice oriunde mergeți.

Sistemă de răcire DUAL FAN a fost conceput pentru a lupta împotriva căldurii cu ventilatoare concepute strategic. Situate aproape de placa grafică și de procesor, acest sistem de ventilare menține aerul  mișcare, în timp ce orificiile termice plasate în spate elimină căldura. În plus, puteți utiliza comanda rapidă de răcire Extreme Cooling în cadrul Lenovo Nerve Sense pentru jocurile care necesită o racire suplimentara.