Avantajele unei Cărți Electronice

Avantajele unei Cărți Electronice

Regulile unui citit simplu:

Ø PocketBook Basic 3 - noul e-reader de nivel începător cu un ecran de 6 inch de ultima generație E Ink Carta™ și modul Wi-Fi încorporat pentru un citit comod chiar și pe drum. Interfața utilizator intuitiva, greutatea redusa, contrastul bun al ecranului, dictionare incorporate - datorita tuturor acestor caracteristici,

Ø PocketBook Basic 3 este ideal pentru cei care apreciaza simplitatea si confortul. Setul optim de functii contribuie la folosirea mai rationala a bateriei, garantand o autonomie de pana la o luna de citit.

   

Cartea ideală pentru fiecare zi:

Pe lângă cei 8 GO de memorie internă, dispozitivul de citit este prevăzut cu un slot pentru carduri microSD, ceea ce permite extinderea memoriei cu până la 32 GO. Având o greutate de doar 170 de grame.


PocketBook Basic 3 poate fi mereu la îndemâna utilizatorului, oferindu-i posibilitatea de a alege cărți din biblioteca virtuală, ce poate conține până la 2000 de cărți. Cele 97 de cărți electronice gratuite preinstalate în 14 limbi reprezintă un cadou plăcut.

Modulul Wi-Fi incorporat, alaturi de serviciile Dropbox și Send-to-PocketBook, permite transmiterea rapidă și facila a oricărui conținut digital, fără a fi necesară conectarea la un calculator. Oferind libertatea maximă la citire, dispozitivul acceptă fără conversie 17 formate de cărți și 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Mai mult decât atât, PocketBook Basic 3 include dicționare preinstalate, care sunt indispensabile lecturii într-o limbă străină.

   

Confort non-stop:

Noul PocketBook Basic 3 este echipat cu un ecran de ultimă generație E Ink Carta™, ce oferă caracteristicile optice perfecte.

Toate acestea sunt îmbinate cu avantajele principale ale tehnologiei E Ink, precum protecția vederii și absența strălucirii în lumina soarelui.

PocketBook Basic 3 face posibil cititul ore în șir, cu maximum de confort.

 

Atrage și inspira:

Datorită interfeței intuitive, dispozitivul e-reader este ușor de utilizat chiar și pentru cei care fac primii pași în cititul electronic.

Toate opțiunile de meniu sunt indicate de pictograme mari. Pe ecranul  de  pornire există o comandă rapidă pentru cartea în curs de citire. 

 

Biblioteca este împărțită în secțiuni convenabile, numite colecții. Utilizatorul poate gestiona colecțiile conform preferințelor personale.

 

PocketBook Basic 3 are un design compact și este disponibial în două culori:

alb - pentru cei stilați și curajoși, și negru - pentru cei care preferă eleganța clasică.

Butonul joystick ergonomic mărește confortul utilizării, putând fi manipulat ușor chiar și cu mână în care țineți dispozitivul.