0 (79) 800 670

Ce ne așteaptă în 2020 în lumea smartphone-urilor?

Care crezi că va fi caracteristica definitorie a smartphone-urilor 2020? Anul trecut a arătat clar că viitoarele telefoane premium vor avea camere de 100+ megapixeli și teleobiective cu mărire ridicată. Configurațiile multicamere devine ceva obișnuit, avem deja telefoane cu două lentile zoom - anul acesta va aduce trei?

 


Vom vedea în cele din urmă o cameră selfie sub display? Au trecut doi ani de la primele telefoane cu fingerprint sub display, dar până acum am văzut doar prototipuri de camere sub display.Legat de telefoane pliabile, 2019 a fost provocator. Anul acesta promite să fie mai bun – succint, Motorola a întârziat Razr-ul reimaginat din cauza „cererii mari”, Samsung pare să lucreze și la un folder vertical.

 


Ratele de actualizare ridicate au făcut deja trecerea de la nișă (telefoane de jocuri) la flagship-uri mainstream. Anul acesta 120Hz poate deveni noul normal, iar primele afișaje mobile de 240Hz sunt deja o realitate. 2020 ar putea exclude în sfârșit 60Hz, care a existat încă din zorii televiziunii color.

 

Vitezele de încărcare au crescut și există șanse mari ca în acest an să vedem primele telefoane cu cablu de 100 W și 30 W fără fir. Dar cât de rapid este destul de rapid?

 

VR pare să fie moartă cu Google, Apple și alții care își orientează atenția către AR mobil. Un număr tot mai mare de telefoane prezintă un senzor 3D pe spatele lor, ceea ce va facilita urmărirea mișcării (un avantaj pentru AR). Dar dezvoltatorii vor găsi în cele din urmă o utilizare convingătoare pentru tehnologie?

 

Deci, care va fi caracteristica de care sunteți cel mai încântat în 2020?

0