0 (79) 800 670

Acer ConceptD 5

Creativitatea are nevoie de putere de procesare fără compromisuri, pe care laptopurile şi computerele desktop ConceptD cu GPU NVIDIA® GeForce/Quadro RTX™ o oferă. Proiectate şi testate specific pentru fluxurile de lucru creative, laptopurile/computerele desktop cu NVIDIA GeForce/Quadro RTX™ Studio ajută studiourile de design să lucreze mai rapid.Fidelitate perfectă a culorilor

Acurateţea culorilor este critică pentru design, iar ConceptD 5 Pro nu dezamăgeşte cu afişajul UHD 4K validat PANTONE®. Obţine o reproducere fidelă a culorilor cu ajutorul gamei de culori RGB 100% Adobe® şi o precizie a culorilor Delta E <22.

Puterea de a crea

Finalizează imediat şi cu uşurinţă proiectele de design grafic 3D cu puterea de procesare a procesorului Intel® Core™ i7 de a 9-a generaţie1 şi a plăcii grafice NVIDIA® Quadro RTX™ 30001. Obţine mai mult cu până la 32 GB de memorie DDR4 şi cu stocare de până la 2 TB pe un SSD NVMe PCIe cu timp de răspuns foarte bun în Raid 01.


Răcire silenţioasă optimizată

Un mediu silenţios este esenţial atunci când te concentrezi asupra unei părţi importante a designului. Lucrează în linişte datorită sistemului termic optimizat al ventilatorului Aeroblade™ 3D de a 4-a generaţie1, care funcţionează la sub 40 de dB – echivalentul unei săli de bibliotecă. Dispozitivul tău ConceptD 5 Pro nu îi va deranja pe cei din jur nici atunci când procesorul rulează la capacitatea maximă pentru a finaliza o lucrare complexă.


Furnizori de software independenţi (ISV)

Pentru a ieşi în întâmpinarea cerinţelor inginerilor, arhitecţilor, videografilor, cineaştilor, animatorilor 3D, profesioniştilor AI şi multor altora, este nevoie de o soluţie hardware testată şi certificată de furnizori de software independenţi (ISV). Produsele ConceptD, în configuraţii specifice de modele, oferă hardware certificat ISV, în combinaţie cu cele mai recente tehnologii.

Conectivitate completă

Realizează mai multe cu gama completă de porturi, inclusiv un port USB Type-C™ Gen 1, care acceptă transfer de date de până la 5 Gbps, încărcare USB şi DisplayPort prin USB-C şi încărcare offline pe unul dintre porturile USB 3.1. Ajungi online mai rapid cu Wi-Fi Killer™® 6 AX1650 (Wi-Fi Gig+).


Design atemporal

Carcasa metalică sculpturală demonstrează un design atemporal, ideal pentru creatorii care au nevoie să lucreze în locaţii la modă. Ai la dispoziţie şi o tastatură cu retroiluminare atractivă în nuanţa chihlimbarului pentru lucrul în condiţii de lumină scăzută.

O paletă completă

Obţine acces instantaneu la setările pentru utilizator, cu interfaţa cu utilizatorul simplă şi intuitivă ConceptD Palette. Ajustează profilul culorilor, monitorizează sistemul şi modifică uşor setările.

Articol preluat de pe site oficial Acer.com

0