0 (79) 800 670

Ce sa faci cand #staiacasa?

# Ai ma mult timp ca sa-ti pui gandurile in ordine. Stabileste-ti o lista noua de ce ar trebui sa faci in fiecare zi, pentru a iti atinge scopurile.

# FAMILIA. Din pacate, acestia ajung sa fie cei mai neglijati, atunci cand esti ocupat. Acum rezerva-ti mai mult timp si pentru familie, faceti multe activitati in comun, gatiti ceva nou, priviti filme noi, faceti ore de lectura, si multe altele.


# Suna-ti rudelel si prietenii de peste hotare cu care nu te-ai auzit deja luni intregi. 

# Incepe acel ritual pe care voiai sa-l ai de mult timp. Fie ca este vorba despre cartea preferata, exercitii fizice sau yoga, incepe sa faci acel lucru pe care il tot amanai.


# Invata ceva nou, care iti usureaza viata. Fie ca este vorba despre deprinderi tehnice, fie ceva practic, pentru viata ta personala, sau pentru locul de munca, te vei simti mult mai util daca te ambitionezi sa duci acel lucru la bun sfarsit.

# Fa voluntariat. Este posibil sa nu fi avut timp pentru asta, cand cu greu te imparti intre munca si familie, acum poti ajuta batrinii care au nevoie de ajutor, medicii supereroi sau donind bani online.

# Experimenteaza aplicatii si softuri noi. Probabil ti-ai instalat tot felul de aplicatii, pe care nu ai avut ocazia sa le testezi. Acum este momentul. Profita si organizeaza-ti telefonul, lucru pe care il amani de mult timp.


0