079 600 860

Garanție prelungită


Ce este Extragarantia?

Cu ajutorul acestui produs Dvs sunteti scutiti de toate cheltuielile suplimentare de intretinere a calculatorului pe o perioada de 2ani sau chiar 3ani, fata de 1an cit este perioada de garantie standard oferita de producator.

Cum lucreaza?

Acest produs este disponibil doar in primul an de utilizare a calculatorului sau notebook-ului procurat. Astfel odata cu achizitia PC-ului, pentru o suma simbolica, obtineti garantie prelungita pentru 1 sau 2 ani (dupa dorinta clientului). Dupa expirarea termenului de garantie oferit de producator, datorita serviciului Extragarantie clientul obtine:

  • repararea sau inlocuirea oricarei piese din calculator, fara a achita nici pentru servicii si nici pentru piese;
  • remedierea defectelor de fabricatie;
  • remedierea problemelor de soft, corectarea erorilor logice  aparute pe perioada de Deservire;
  • devirusarea calculatorului si innoirea bazei de date a antivirusului;
  • profilaxie de praf gratuita pe toata perioada de deservire;

Care sunt costurile?

Costurile pentru produsul Extragarantie sunt diferite in funcite de modelul notebook-ului, dar sunt MULT sub costurile de deservire ordinara a notebook-ului. Mai jos sunt prezentate costurile estimative pentru exploatarea unui notebook cu pretul de 7000 lei in conditii standard:

Perioada de exploatare fara Extragarantie1 an2 ani3 ani
Profilaxie0350350
Optimizare sistem de operare150150150
Cheltuieli ocazionale pentru piese (mediu)08001200
Cheltuieli ocazionale pentru servicii (mediu)0250450
Total15015502200


Din tabelul de mai sus se vede ca in mediu, un utilizator cheltuie incepand cu al doilea an de utilizare pentru: Profilaxie, remedierea problemelor de soft si erorilor logice, pentru piese si inlocuirea acestora in jur de 1550 lei, pentru anul urmator suma este si mai mare, astfel pentru utilizarea unui calculator timp de 3 ani in conditii normale, propietarul acestuia este nevoit sa cheltuie aproximativ 3900 lei*.

Cu serviciul Extragarantie, noi va asiguram continuitatea in exploatare pentru o perioada de minim 3 ani FARA COSTURI SUPLIMENTARE ulterioare. 

Perioada de exploatare fara Extragarantie1 an2 ani3 ani
Profilaxie000
Optimizare sistem de operare000
Cheltuieli ocazionale pentru piese (mediu)000
Cheltuieli ocazionale pentru servicii (mediu)000
Total07001260


*Calculele sunt facute reiesind din informatiile oferite de service centrul NeoComputer  unde zilnic ne intalnim cu clienti care au de reparat tehnica.