079 800 670

Certificat de Reducere de până la 1800 lei

Îmbunătățește-ți echipamentul de gaming cu NeoComputer și economisește!

Acum poți obține un Certificat de Reducere de până la 1800 lei la achiziționarea oricărui PC Gaming sau laptop de la NeoComputer!

Fie că ești un gamer cu experiență sau un începător entuziast, NeoComputer are PC-ul Gaming sau laptopul ideal pentru tine. Alege dintr-o varietate largă de produse performante și bucură-te de o experiență de joc memorabilă.

Cu Certificatul de Reducere oferit de NeoComputer ai posibilitatea să:

- Creezi un PC Gaming personalizat: Selectează cele mai bune componente oferite de NeoComputer și construiește-ți PC-ul Gaming perfect adaptat nevoilor tale.

- Optezi pentru un laptop gaming performant: Explorează gama diversificată de laptopuri gaming disponibile la NeoComputer și alege modelul potrivit pentru a te bucura de jocuri oriunde ai fi.

- Completezi setup-ul cu accesorii: Descoperă diverse accesorii disponibile la NeoComputer pentru a-ți completa configurarea gaming, incluzând tastaturi, mouse-uri, monitoare și căști.

De ce ar trebui să alegi NeoComputer pentru upgrade-ul tău în gaming?

  • Prețuri competitive: Găsești oferte avantajoase la PC-uri Gaming, laptopuri și accesorii, alături de oportunitatea unei economii suplimentare prin intermediul Certificatului de Reducere oferit de NeoComputer.Cunoștințe specializate: Primești consultanță expertă și suport de la profesioniștii NeoComputer în selectarea echipamentului de gaming ideal.
  • Garanție și asistență: Beneficiezi de garanție pentru produsele achiziționate și servicii post-vânzare de încredere.

Regulament Certificat de Reducere:

  • Prezintă acest cupon de reducere pentru a obține o ofertă specială la achiziționarea unui televizor, imprimantă/MFD sau fotoliu cu o valoare mai mare de 5000 lei de la NeoComputer.
  • Acest cupon poate fi folosit o singură dată și nu poate fi convertit în bani.
  • Valabilitatea cuponului este de 60 de zile începând cu data emiterii.

Profită acum de această ofertă excelentă și upgradează-ți experiența de gaming cu NeoComputer!