079 600 860

Garanția satisfacției tale: 45 de zile pentru retur


Drept de schimb sau retur in 45zile

Posibilitate unica de drept privind returnarea produsului in 45 zile.

La NeoComputer ai posibilitatea de a schimba sau returna un produs in 45zile daca nu esti multumit 100% cum functioneaza sau din orice alt motiv.

Unele produse nu au  “drept de retur in 45zile” si nu pot fi schimbate sau returnate completind formularul de retur, de aceea inainte de a schimba sau returna asa produse, va rugam sa luati cunostinta cu conditiile specifice ale acestui produs.  

Serviciul “drept de retur in 45zile” nu afecteaza in nici un fel legea privind dreptul consumatorului de a schimba sau returna marfa in 14zile.

Conditiile generale de schimb sau retur a unui produs cumparat de la NeoComputer:

 • Fiecare produs vindut va fi insotit de un certificate cu titul “drept de retur in 45zile” unde v-or fi indicate toate conditiile necesare care trebuie sa le indeplineasca produsul respectiv privind schimbul sau returnarea lui, precum si pasii care trebuie sa ii urmezi.
 • Poti schimba sau returna produsul in timp de 45zile calendaristice din momentul livrarii/ridicarii (din magazine) fie ca esti persoana fizica sau juridica. Persoanele fizice sau juridice care au procurat produsul in credit, pot opta doar pentru ca produsul sa fie schimbat, returul nu se permite. Pentru a fi luat in considerare, actul de retur trebuie sa fie indeplinit cel tirziu in a 45-a zi calendaristica din data livrarii/ridicarii (din magazine) produsului.
 • Produsul care doriti sa il schimbati sau returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit. Daca produsul dat are urme de interventii neautorizate, sau care a fost deteriorat fizic: folosire excesiva, zgirieturi, lovituri, ciobituri, socuri electrice, urme de uzura, nu le putem schimba sau returna, totodata toate produsele trebuie sa fie insotite de toate accesoriile cu care a fost vindut.
 • Poti schimba sau returna produsul doar in ambalajul original, insotit de certificatul de garantie care a fost emis si toate documentele cu care a fost vindut, plus si cadoul, daca a fost insotit de cadou.
 • Daca ai procurat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le schimbati sau returnati, se accepta in cazul daca doar un produs a fost desigilat dar restul sunt sigilate.

Produsele: computer, laptopuri, telefoane mobile, tablete, monitoare, componente PC, periferice, accesorii. Inainte de a le schimbat sau returna, asigurati-va ca:

 • Respecta conditiile de schimbare sau returnare de mai sus.
 • Nu sunt protejate de careva parole setate de utilizator si ca ai sters toate conturile pe care le-ai definit, astfel ca sa putem sa il readucem la starea initiala.
 • Nu poti schimba sau returna nici unul din produsele date, daca licenta OEM a fost activata, ai dezinstalat sistemul de operare sau alte programe cu care a fost vindut.
 • Peliculele pentru telefoane mobile sau tablete pot fi returnate sau schimbate in cazul daca nu au fost utilizate.

Produsele: imprimante, sccanere, consumabile, licente sofware:

 • Daca consumabilele de la imprimante si multifunctionale au fost disigilate, nu se accepta schimbul sau returul produsului.
 • Poti schimba sau returna cartuse pentru imprimante, acumulatori, alte tipuri de consumabile in cazul doar daca nu au fost desigilate.
 • Produsele software pot fi schimbate sau returnate daca sunt sigilate si nu au fost activate, nu se accepta schimbul sau returul la licentele software care au fost livrate pe cale electronica.

Foarte important:

 • in cazul returului, compania NeoComputer va opri 10% din suma produsului si Dvs veti primi 90% din valoare produsului achitat. In cazul schimbului se permite pe un produs similar sau mai scump cu achitarea diferentei. Schimbul produsului se permite doar o singura data.