0 (79) 800 670

Politica de confidențialitate

Termeni de utilizare:

1. Definitii

1.1. In cuprinsul prezentului document, sunt explicate citeva definitii care se folosesc pe site:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet magazin apartinand companiei NeoComputer, care se afla la adresa www.neocomputer.md, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre NeoComputer in reteaua magazinelor NeoComputer.

NeoComputer: reprezinta societatea comerciala NeoComputer Grup S.R.L., cu adresa juridica: or.Chisinau, str. Calea Iesilor 47/2 ap.37, adresa fizica: or.Chisinau, str. Columna 104, of.133, inregistrata la Camera Inregistrarii de STAT sub codul fiscal: 1006600022977.

UTILIZATOR/Vizitator: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

2. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre NeoComputer, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de NeoComputer ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. NeoComputer isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. NeoComputer este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra Marcii inregistrate NeoComputer si publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale NeoComputer, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii NeoComputer Grup SRL

4.1. NeoComputer nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor NeoComputer.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si NeoComputer nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor NeoComputer, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in reteaua magazinelor NeoComputer. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazinele NeoComputer raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul NeoComputer va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. NeoComputer isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.8. NeoComputer nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.9. NeoComputer nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.0. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

5.1. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata, plata prin credit online. In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii, deoarce totul depinde de disponibilitatea produsului in depozitul fizic. In cazul in care produsul nu este in depozitul fizic (termenul pentru confirmarea disponibilitatii este de 2-48h) ) si clientul nu accepta alt produs similar dar cu aceleasi caracteristici, atunci suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp. In cazul comenzii finalizate cu modalitate de plata “Plata prin credit online “, va informam ca vom confirma comanda inainte de aprobarea contractului de credit credit, insa livrarea produselor se va efectua in termen de 24-48 h de la aprobarea contractului de credit.

5.2. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 4-48 ore de la confirmarea comenzii.

Politica de confidentialitate:

Accesarea SITE-ului neocomputer.md - implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania NeoComputer. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile retelei de magazine NeoComputer sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de NeoComputer prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). NeoComputer Grup SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. NeoComputer Grup SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de NeoComputer, in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de catre Departamentul Juridic, precum si institutiile financiare implicate in funrizarea serviciului de aplicare pentru obtinere unei solutii de finantare.

Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

Link-urile - acest site contine link-uri catre alte site-uri. NeoComputer Grup SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori - la cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa NeoComputer, acesta se obliga: a) sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an; b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 133 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal c) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile nostre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de inregistrare, fie prin intermediul formularului de contact http://neocomputer.md/index.php?route=information/contact

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate.

Fiind de acord cu prezentul document “Politica de confidentialitate” , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.