0 (79) 800 670

Livrare și achitare

La NeoComputer gasi-ti mai multe modalitati de achitare, si anume:

  • achitare la curier dupa ce primiti comanda;
  • achitare prin transfer bancar, pentru perosane juridice, in baza la un cont de plata;
  • achitare prin credit;
  • achitare cu card bancar direct pe site.

Livrarea comenzilor:

Termenele de livrare a comenzilor este de pana de la 4 ore pina la 48 ore, in cazul existentei marfii in stoc. De cele mai multe ori livrarea comenzilor se efectueaza in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana la orele 13:00 a zilei sau in urmatoarea zi de lucru.

In acest caz veti primi o instiintare pe posta electronica referitor la stadiul de executare a comenzii Dvs. sau managerul va va contacta telefonic, pentru a coordona timpul util de livrare a comenzii. 

Pentru livrare gratuita valoarea comenzii trebuie sa depaseasca 1000 lei pentru or.Chisinau, dar pe intreg teritorioul Republicii Moldova livrarea costa 150lei.

Transportarea comenzilor sub aceasta valoare cat si produsele din Oferta Saptamanii se va taxa - 50 lei pentru or.Chisinau.

Livrarea produselor se efectueaza pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Daca Dvs. refuzati comanda, va rugam sa tineti cont de urmatoarele:

Pentru cazurile, cand marfa livrata nu corespunde comenzii facute de Dvs., este intr-o stare nesatisfacatoare din punct de vedere tehnic, calitativ sau ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), sau are caracteristice deosebite de cele indicate pe site-ul nostru, Dvs. veti fi liber de orice plati catre noi, iar platile efectuate anterior referitor la comanda curenta vor fi returnate catre Dvs. in termen de 3 zile lucratoare;

Pentru cazurile, cand marfa livrata corespunde comenzii facute de Dvs., este intr-o stare satisfacatoare din punct de vedere tehnic, calitativ si ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), si are caracteristici indicate pe site-ul nostru, Dvs. veti fi obligat sa achitati plata pentru transportarea comenzii, indiferent daca transportul a fost gratuit sau nu. Restul sumei achitate anterior referitor la comanda curenta va fi returnat catre Dvs. in termen de 3 zile lucratoare.


REGULAMENT privind campania promotionala din 25.05.2020-27.05.2020

- La produsele cu pretul redus nu se aplica cardurile de reduceri

- Produsele cu pret redus nu se pot achita cu Liber Card de la MAIB

- La produsele cu pret redus nu se aplica (nu se elibereaza) cadourile care sunt afisate acuma pe fiecare laptop, din motive tehnice nu le putem elimena.