079 600 860

Finanțare

Procurarea unui notebook fără bani și fără a ieși din casă nu mai este ceva de domeniul fantasticului. Neocomputer vă oferă posibilitatea de a primi computerul dorit la Dvs. acasă*, chiar dacă la moment nu aveți timp pentru “călătorii” prin magazine și banii pentru el.

Care este procedura?  E cît se poate de simplu!

Pasul 1 - Alegeți produsul dorit.

Pasul 2 - Completați on-line (sau prin telefon la 022 222 970) formularul de creditare.

Pasul 3 - Expediați copia buletinului pe: sales@neocomputer.md sau prin skype  folosind modulul de conectare de pe site.

Și atît. De restul ne ocupam noi!

În scurt timp veți fi contactat de un consultant financiar pentru confirmarea datelor si iti va oferi solutia personalizata, fara ca sa te mai deplasezi la magazin sau la banca.

Dupa care un reprezentant al magazinului se va apropia la adresa indicată pentru a vă livra produsul și semna contractul de împrumut. (*optiune valabila in raza orasului Chisinau)

NeoComputer va informeaza ca finantarea este facut de companiile partenere cu care avem contracte de colaborare, si anume: Credit Rapid SRL, EasyCredit SRL, OMF Microinvest, ICS OM Iute Credit SRL.

Dupa ce clientul/vizitatorul indeplineste formularul de finantare direct pe site, un consultant financiar de la companiiile partenere va contacteaza pentru confirmarea datelor scrise in acest formular, dupa care tot ei fac analiza datelor, si tot companiile partenere i-au si decizia de acordare sau refuz a imprumutului, dupa care il si comunica clientului direct la telefon, sau prin SMS. In cazul cind este aprobat clientul la suma solicitata, se elibereaza contractul in format electronic spre NeoComputer, si doar dupa asta reprezentatul de la NeoComputer il da clientului spre semnare. 

Toti clientii/vizitatorii care doresc sa procure orice marfa in credit sau cu achitarea cardului bancar de pe site-ul neocomputer.md, accepta conditiile de confidentialitate si accepta consimtamintul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Consimtamintul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin prezentul consimtamint, clientul accepta ca datele lui personale vor fi prelucrate de catre NeoComputer Grup SRL (IDNO: 1006600022977) , in cazul cind este achitare cu card bancar, dar in cazul solicitarii produselor in credit de catre companiile partenere de mai sus in scopul verificarii veridicitatii informatiei prezentate in formularul de creditare, si anume: IDNP numele si prenumele, patronimicul, sexul, data si locul nasterii, imaginea grafica (fotografia), situatia familiala, datele personale ale membirlo familiei, datele din certificatul de inatriculate, situatia economica si financiara, datele privind bunurile mobile si imobile detinute, datele bancare, semnatura, numar de telefon, numar de telefon mobil, adresa (domiciliul/resedinta), adresa de e-mail, profesia si locul de munca, obisnuitele/preferintele/comportamentul, caracteristiciel fizice. Astfel clientul delcara pe propria raspundere ca toate informatiile furnizate in acest formular de creditare precum si documentele anexate sunt complete, exacte si corecte. Prezentul consimtamint cu privire la verificarea datelor cu caracter personal este acceptat la momentul indeplinirii formularului online de creditare pentru o singura data, iar in caz de incheierea contractului de creditare pentru toate perioada de executare a contractului, ian in acest sens ofera detinatorului de date sa acceseze datele de la detinatori ai sistemelor informationale.

La procurarea in credit, PACHET CADOU in valoare de suma indicata la fiecare produs, nu se da cadou, dar se poate de procurat cu 50% reducere din suma afisata.